ARKKITEHTIKILPAILUT

Tunteet vs. todellisuus

3d-visualisointi: I want magic!

Pelkät renderöinnit eivät riitä tuomariston vakuuttamiseen. Uskomme, ettei kyse ole pelkästään projektin ulkoasun esittelystä vaan myös tiedon ja tunteiden välittämisestä.

Renderöinnissä käytetään lähes täydellisiä algoritmeja luonnollisen valon jäljittelemiseen. Tulos on kuitenkin usein lattea ja vailla sitä taikuutta, joka herättäisi kuvan henkiin. Juuri siksi jälkikäsittely on tärkeä osa visualisointiprosessiamme.

Tarkastelemme projektiasi aina tunnetasolla ja luomme käsintehtyjä kuvia näennäisrealististen renderöintien sijaan. Tavoitteenamme on viestiä todellisuuden sijaan mahdollisuuksista.

IDEOINTI JA KONSEPTISUUNNITTELU

Pieni budjetti vs. kustannustehokkuus

3d-visualisointi: artists at work

Pieni budjetti saattaa hankaloittaa vision esittämistä ymmärrettävästi silloin, kun sijoittajat ja kaupunginvaltuusto on alustavassa vaiheessa vakuutettava valitsemaan juuri sinun projektisi.

Menestyksemme perustuu pitkälti siihen, että osaamme luoda kustannustehokkaita kuvia.

Kanssamme sinun ei tarvitse käyttää aikaa ja rahaa tarkkoihin piirustuksiin tai 3D-mallinnuksiin. Yhdistämällä valokuvauksen graafiseen suunnitteluun luomme kauniit kuvat yksinkertaisten 3D-mallinnosten tai käsin tehtyjen luonnosten pohjalta.